E-book weerstand

Gratis e-book!

Weerstand: wat jij kan doen om je immuunsysteem te ondersteunen

In dit e-book vertellen we je alles wat je moet weten over virussen en je immuunsysteem en leggen we uit wat je in het dagelijks leven kunt doen voor een gezonde weerstand.

DOWNLOAD

E-book

Het coronavirus, COVID-19, houdt de wereld stevig in zijn greep. Een onzekere en spannende situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt.

De ‘zwakkeren’ in onze samenleving moeten zoveel mogelijk beschermd worden en voor de ‘sterkeren’ is het belangrijk dat ze immuniteit opbouwen.

Dit roept ook veel vragen op. Wie behoort tot de zwakkere groep? Waar val ik onder? Waarom immuniteit? Het zijn allemaal onzekerheden die ook veel angst oproepen. Heel begrijpelijk, vooral als je in je naaste omgeving ernstig zieken hebt, of misschien zelfs wel iemand bent verloren.

Toch helpt het je niet om in die angst te blijven hangen. Maak een bewuste keuze om in actie te komen en te onderzoeken waar je wél zelf invloed op hebt. Er is namelijk veel dat je kan doen om jezelf en je omgeving zo goed mogelijk te beschermen en te versterken.

Uiteraard is het opvolgen van de adviezen en richtlijnen van het RIVM van groot belang. Daarnaast is het belangrijkste wapen tegen een ernstig ziekteverloop je eigen natuurlijke weerstand. In dit e-book vertellen we je alles wat je moet weten over virussen en je immuunsysteem en leggen we uit wat je in het dagelijks leven kunt doen voor een gezonde weerstand.

Onderwerpen in dit e-book:

Een virus: hoe werkt dat nou?

Wat is een virus eigenlijk?
Groepsimmuniteit
Immuunsysteem in optimale conditie
Hoe werkt een virus?
Het belang van leefstijl

Werk aan je weerstand!

Het immuunsysteem onder de loep
Bouwstoffen voor het lichaam
Belastingen voor het lichaam
Het immuunsysteem in actie

Wat kun je nog meer doen?

De kracht van goede slaap
Zorg goed voor je huid
Zorg voor voldoende ontspanning
Blijf in verbinding
Neem je gewoontes onder de loep
Leef je gezond

Download het e-book

Wil je ons e-book lezen? Vul dan het formulier hiernaast in en we sturen het per e-mail naar je op.

Goed om te weten: je krijgt van ons maximaal twee mails. Wil je daarna op de hoogte blijven van Leef je gezond? Dan kun je je simpel aanmelden voor onze nieuwsbrief!Voornaam*
Achternaam*
E-mail
Weerstand e-book download
Wij vragen naar deze gegevens, zodat wij per e-mail het e-book naar je kunnen versturen. Meer informatie lees je in onze privacyverklaringIk ga hiermee akkoord.

Contactgegevens

Leef je gezond is onderdeel van Cure4Life.

Cure4Life
Handelsweg 42
3881 LS Putten

E-mail: info@leefjegezond.nl
Telefoon: 0341 – 74 00 05

Inloggen voor cliënten

Volg je het Leef je gezond-programma al?