Nieuwsbrief

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil jij iedere 6 weken een informatieve nieuwsbrief ontvangen met daarin het laatste nieuws op het gebied van leefstijl? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan jouw gegevens in de vakjes in. Je vraagt je nu misschien af: “Wat gaan jullie doen met mijn gegevens?”  Wij begrijpen dat je dit wilt weten en wij willen hier transparant over zijn. Voor het ontvangen van onze nieuwsbrief vragen wij je naar jouw e-mailadres en jouw naam. Deze gegevens gebruiken wij alleen wanneer wij een nieuwsbrief naar je versturen. Deze delen wij absoluut niet met derden.

Ook goed om te weten: je kunt je op ieder moment weer uitschrijven voor onze nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat namelijk een zogenaamde ‘uitschrijflink’. Deze vind je helemaal onder aan de nieuwsbrief.

* verplichte velden

Geef alsjeblieft aan wat voor soort e-mails je van Leef je gezond wilt ontvangen:

Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief. Onder iedere nieuwsbrief kun je een uitschrijflink vinden. Voor meer informatie over ons privacybeleid, klik hier.

Leef je gezond gebruikt Mailchimp als e-mail platform. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat jouw informatie wordt verwerkt en binnen het systeem van Mailchimp wordt opgeslagen. Lees hier meer over het privacybeleid van Mailchimp.

Over Leef je gezond

Wij geloven dat een gezonde leefstijl haalbaar is voor iedereen. Niet voor even, maar voor het leven. Daarom hebben we een online programma ontwikkeld waarin we je helpen zelf de regie over je eigen gezondheid te nemen.

Werk dankzij het Leef je gezond-programma in 12 weken toe naar een gezondere, vitalere leefstijl!

Klik hier om verder te lezen…

Contactgegevens

Leef je gezond is onderdeel van Cure4Life.

Cure4Life
Handelsweg 42
3881 LS Putten

E-mail: info@leefjegezond.nl
Telefoon: 0341 – 74 00 05

Inloggen voor cliënten

Volg je het Leef je gezond-programma al?