Een levensveranderend programma

Wij reiken je de juiste handvatten aan, zodat jij de regie in handen kan nemen en zelf kunt bouwen aan een duurzame gezondheid.

Een levensveranderend programma

Wij reiken je de juiste handvatten aan, zodat jij de regie in handen kan nemen en zelf kunt bouwen aan een duurzame gezondheid.

Bouw aan een duurzame gezondheid door bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl. Dit gaat veel verder dan ‘je fit voelen’; het helpt je ook (chronische) aandoeningen te verminderen én te voorkomen!

Het Leef je gezond-programma

7 pijlers, 12 thema’s, 84 lessen

Het online Leef je gezond-programma is opgebouwd uit 12 thema’s. Ieder thema wordt belicht vanuit de 7 invalshoeken van een gezonde leefstijl. Je krijgt dus 84 waardevolle lessen, boordevol informatie, tips en oefeningen om een duurzaam gezonde leefstijl te realiseren!

Op eigen tempo

Als je wilt kun je het Leef je gezond-programma in twaalf weken doorlopen. Maar doe je het liever op je eigen tempo of in je eigen volgorde? Dan kan dat ook. Je hebt lifetime access tot het programma, dus kies de manier die bij jou past.

Leren, toepassen, integreren

Iedere les bestaat uit een combinatie van verdiepende achtergrond- informatie en uitleg, praktische tips en oefeningen. Speciaal ontworpen om jou te helpen je nieuw aangeleerde leefstijl ook echt te integreren in je leven.

Wat ga je allemaal leren?

Leef je gezond +

Het Leef je gezond-programma is voor iedereen geschikt. Dit online programma kun je volgen op je eigen tempo en in je eigen volgorde. Heb je vragen of wil je aan de slag met specifieke klachten of thema’s? Kies dan voor een persoonlijk adviesplan in combinatie met persoonlijke begeleiding door een leefstijlcoach.

Ontvang een advies op maat

Kies voor Leef je gezond + en je ontvangt een gepersonaliseerd advies, volledig afgestemd op jouw situatie.

Je krijgt inzicht in je eigen gezondheid en leefstijl door middel van een uitgebreide gezondheidstoets. Ons adviesteam schrijft op basis van jouw resultaten een persoonlijk leefstijladvies, speciaal voor jou.

Jij haalt het maximale uit het Leef je gezond-traject, omdat je naast de algemene tips uit het programma ook jouw persoonlijke adviezen opvolgt.

Persoonlijke coaching

Voor het beste resultaat laat je je tijdens het volgen van het Leef je gezond-programma begeleiden door één van onze ervaren leefstijlcoaches. Vaak worden deze consulten tot 100% vergoed via je aanvullende verzekering.

ONTDEK ONZE PAKKETTEN

Start vandaag nog

Wil jij starten met Leef je gezond? Dat kan! Kies het gewenste pakket en je kunt vandaag nog beginnen.

Wil je het echt goed aanpakken? Kies dan voor een gepersonaliseerd adviesplan én aanvullende leefstijlconsulten*. Dit is de gouden combinatie!

*Let op: in veel gevallen worden de consulten bij onze gecertificeerde leefstijlcoaches 100% vergoed via jouw aanvullende verzekering!

Contactgegevens

Leef je gezond
Handelsweg 42
3881 LS Putten

E-mail: info@leefjegezond.nl
Telefoon: 0341 – 74 00 05