Een levensveranderend programma

Wij reiken je de juiste handvatten aan, zodat jij de regie in handen kan nemen en zelf kunt bouwen aan een duurzame gezondheid.

Een levensveranderend programma

Wij reiken je de juiste handvatten aan, zodat jij de regie in handen kan nemen en zelf kunt bouwen aan een duurzame gezondheid.

Bouw aan een duurzame gezondheid door bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl. Dit gaat veel verder dan ‘je fit voelen’; het helpt je ook (chronische) aandoeningen te verminderen én te voorkomen!

Het Leef je gezond-programma

7 pijlers, 12 thema’s, 84 lessen

Het online Leef je gezond-programma is opgebouwd uit 12 thema’s. Ieder thema wordt belicht vanuit de 7 invalshoeken van een gezonde leefstijl. Je krijgt dus 84 waardevolle lessen, boordevol informatie, tips en oefeningen om een duurzaam gezonde leefstijl te realiseren!

Op eigen tempo

Als je wilt kun je het Leef je gezond-programma in twaalf weken doorlopen. Maar doe je het liever op je eigen tempo of in je eigen volgorde? Dan kan dat ook. Je hebt lifetime access tot het programma, dus kies de manier die bij jou past.

Leren, toepassen, integreren

Iedere les bestaat uit een combinatie van verdiepende achtergrond- informatie en uitleg, praktische tips en oefeningen. Speciaal ontworpen om jou te helpen je nieuw aangeleerde leefstijl ook echt te integreren in je leven.

Wat ga je allemaal leren?

Ga voor het beste resultaat

Het Leef je gezond-programma is voor iedereen geschikt. Dit online programma kun je volgen op je eigen tempo en in je eigen volgorde. Heb je vragen over jouw persoonlijke situatie of wil je aan de slag met specifieke klachten of thema’s? Kies dan voor (aanvullende) persoonlijke begeleiding door een leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching

Voor het beste resultaat laat je je tijdens het volgen van het Leef je gezond-programma begeleiden door één van onze ervaren leefstijlcoaches. En het goede nieuws is: vaak worden deze consulten tot 100% vergoed via je aanvullende verzekering!

Ga voor het beste resultaat
AAN DE SLAG MET JE LEEFSTIJL

Start vandaag nog

Wil jij werken aan je leefstijl met Leef je gezond? Dat kan, je kunt vandaag nog beginnen!

Wil je het echt goed aanpakken? Kies dan ook voor aanvullende leefstijlconsulten*.

*Let op: in veel gevallen worden de consulten bij onze gecertificeerde leefstijlcoaches 100% vergoed via jouw aanvullende verzekering!

Contactgegevens

Leef je gezond
Handelsweg 42
3881 LS Putten

E-mail: info@leefjegezond.nl
Telefoon: 0341 – 74 00 05