Over Cure4Life

Over Cure4Life

De visie van Leef je gezond

Een goede gezondheid is één van de basisingrediënten van levensgeluk. Wie zich fysiek en mentaal fit voelt kan de hele wereld aan. En echte fitheid kun je alleen bereiken met een lichaam dat in balans is.

Als je in balans bent kun je makkelijker omgaan met tegenslag. Je hebt een betere weerstand, een gezonde en stralende uitstraling en aanzienlijk minder kans op chronische ziekten.

Wij geloven in een gezonde leefstijl die haalbaar is voor iedereen. Niet voor even, maar voor het leven. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin we je helpen zelf de regie over je eigen gezondheid te nemen.

“Mooi van binnen is mooi van buiten!”

Over Cure4Life

Leef je gezond is onderdeel van Cure4Life. Cure4Life is in 2011 van start gegaan met de ontwikkeling van gepersonaliseerde voedings- en gezondheidsprogramma’s voor mensen met overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten. De programma’s zijn medisch onderbouwd en gestoeld op ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van leefstijl en leefstijlgeneeskunde. De droom: zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezond leven en een lichaam dat in balans is.

Inmiddels zijn ruim 8.000 cliënten geholpen naar een gezond gewicht, een verbetering van de algehele gezondheid met een duurzaam resultaat. Een gemiddelde cliëntwaardering van 8,4 laat zien hoe tevreden de deelnemers zijn over de aanpak en het resultaat.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, heeft Cure4Life het Leef je gezond-programma ontwikkeld voor iedereen die proactief aan zijn of haar gezondheid wil werken.

Contactgegevens

Leef je gezond is onderdeel van Cure4Life.

Cure4Life
Midden Engweg 2a
3882 TT Putten

E-mail: info@leefjegezond.nl
Telefoon: 0341 – 74 00 05

Inloggen voor cliënten

Volg je het Leef je gezond-programma al?