Leef je gezond-programma | Lite

Over dit product

Het Leef je gezond-programma is ontwikkeld om jou te helpen vitaler en gezonder te gaan leven met een duurzaam resultaat. We doen dit door je stap voor stap wegwijs te maken in een nieuwe manier van eten, drinken, bewegen, leven, denken en bewust worden.

229,00 (incl. btw)

Category: Tag:

Beschrijving

Wij geloven dat een goede gezondheid rust op zeven pijlers, die samen zorgen voor een optimale balans in jouw lichaam. Het mooie is dat je op al deze pijlers zelf invloed hebt: ze zijn namelijk allemaal onderdeel van je leefstijl!

Leefstijlgeneeskunde gaat verder dan ‘je fit voelen’. Leefstijl blijkt zelfs van invloed te zijn op een heel aantal chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes mellitus type 2, obesitas, hart- en vaatziekten, astma, darmziekten en neurodegeneratieve aandoeningen als alzheimer, parkinson en dementie.

Er is steeds meer bewijs dat een gezonde leefstijl niet alleen gezondheidsklachten en (chronische) aandoeningen helpt voorkomen, maar ook bijdraagt aan het verminderen van gezondheidsklachten en soms zelfs ziekteprocessen kan omkeren.

Door bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl kun je dus een belangrijke invloed uitoefenen op je totale welzijn.

Dit is exact wat ons online programma doet: wij reiken je de juiste handvatten aan, zodat jij de regie in handen kan nemen en zelf kunt bouwen aan een duurzame gezondheid.

Het Leef je gezond Lite programma is inclusief:

  • 12 weken dagelijkse begeleiding
  • uitgebreide persoonlijke gezondheidstoets
  • praktische tips en oefeningen
  • toegang tot de kennisbank met handige leefstijladviezen, recepten en downloads.